Rajattomuus

 

Rajattomuus, avoimen taiteilijahaun kautta valittujen 13, ja kahden kutsutun taiteilijan ryhmänäyttely 23.6. – 5.8.2018. Näyttelyn taiteilijat ovat Henna Aho, Henna Aho ja työryhmä, Julie Dixon, Susanna Judin, Selma Haro, Marjatta Holma, Sirpa Häkli, Virpi Lehto, Lotta Leka, Marianne Palonen, Merja Pitkänen, Tiina Rajakallio, Niko Skorpio, Maaret Syväoja ja Katja Öhrnberg. Näyttely ja Villikahvila kauden leipomuksineen ovat avoinna joka päivä, siis myös juhannuksena, klo 13 -19, vain perjantaisin suljettu.

Osa teoksista sijoittuu ulos pihalle ja ovat esillä 24/7 ja em. näyttelyaikaa aiemmin ja pidempään, koko Taidekartanokauden 2018 loppuun, siis 13.9. asti. Mukana on maalauksia, veistoksia ja ääniteos.

  • to 28.6. klo 16-18 Rajattomuus -näyttelyn taiteilijat kertovat teoksistaan kaikille avoimissa avajaisissa
    • 19.30 -20.30 Kaarinan musiikkiviikon oppilaiden harppukonsertti näyttelyn keskellä. Esiintyjinä harpistit Anniina Fey, Pauliina Jägermalm, Iina Kivimäki, Hilda Kunnola, Sanni Korpelainen, Emelie Malm, Taru Nevavuori ja Sakari Tapani sekä opettaja Pauliina Kallio.
  • su 5.8. klo 15 – 19 kaikille avoimet päättäjäiset 
    • klo 15 Antti Alanko, kokeilevaa kitaraa, pimeän maailman musiikkia, bluesia ja havaijilaisia säveliä – ei kovinkaan autenttisena. Antti Alanko on turkulainen kitaristi, joka soittaa 3-20 -kielisiä soittimiaan slide -putkella ja näppäillen, avoimia virityksiä, nauhalooppeja ja runsaasti kaikua – hypnoottis-meditatiivista olotilamusiikkia, www.devilbox.fi                        
    • klo 16 Kivi & Nosto kollektiivin tanssillinen performanssi,            www.facebook.com/moppiset/
    • klo 17 -19 rento taiteilijakierros, jolloin taiteilijat kertovat työstään/teoksistaan – tai vaikka mistä mietteistään. Villikahvila avoinna illalla riittävän pitkään, jotta on aikaa tavata ja kohdata vielä näyttelyn purkamisen lomassakin