Kuusiston Taidekartano & Villikahvila –  ainutlaatuinen elämys historiallisessa kartanossa, jossa kulttuuri elää vanhan hedelmätarhan ja merellisen luonnon suojassa, kivenheiton päässä piispanlinnan raunioista.

Taidekartanon ovien ollessa suljettuna ovat Taidekartanon tuottamat Kimmo Peltolan, 2014, Lilli Haapalan, Satu Haikon et al., 2017 ja Andrei Baharevin, 2018 lahopuuveistokset koettavana Kappelinmäen kulttuuri- ja luontopolun varrella. Katso tarkemmin lahopuuveistospolku.

Kartanopuutarha

Kuusiston  kartanossa oli suuri hedelmätarha 1800-luvun loppupuoliskolla. Vanhimmat  omenapuista lienevät siis noin 100–150vuotiaita. Tutustu puutarhan kuvagalleriaan!

Kesänäyttelyt 2018 ja Villikahvila

Lämmin kiitos taiteilijoille, tekijöille, tutkijoille ja tukijoille – niin moni vaikuttui tänäkin kesänä teostenne, esiintymisenne, tukenne ja läsnäolonne kautta. Suuri kiitos kaikille kävijöille, elävän taidekartanokesän sykkivälle virralle.
Nyt on uudenlaisen tekemisen aika! Tulevan kesän suunnitelmista lisää helmikuussa 2019.

Näyttelyt ja kahvila avoinna 27.5. – 13.9.2018, päivittäin klo 13–19, pe suljettu, kahvilassa maksu vain käteisellä

Villikahvila

omanlaisia makeita ja suolaisia leipomuksia, kauden villiyrttejä ja etenkin elokuussa myös hyönteisiä – miten nyt leipojasta kunakin aamuna riemukkaimmalta tuntuukin